Bekijk
onze
nieuwe
collectie

 

 

Jaarslinger

Onze jaarslingers zijn geen fabrieksslinger uit verre landen. Deze handgemaakte slingers zijn met veel liefde en passie in Nederland genaaid. Dit zijn slingers met een missie.

Met deze vrolijke slingers van alle seizoenen maak je van elke gelegenheid een feestje. Geef de slingers cadeau voor een verjaardag, kraambezoek, verhuizing of het behalen van een diploma. Haal alle seizoenen in huis en laat zien wat jij écht belangrijk vindt in het leven. Vier samen alle seizoenen.

Deze stoffen slingers van biologisch katoen gaan niet kreuken. Weg met al die plastic slingers, koop direct de slingers voor het leven. Dit pakket bevat in totaal 4 slingers, namelijk de voorjaars- zomer-, herfst en winterslinger.

Specificaties

 

Materiaal

vlaggetjes biologisch katoen

Productie

Sociale werkplaats in Nederland. Wij vermelden bij elke slinger wie de slinger heeft genaaid.

Lengte slinger

4 x 8 meter

Aantal vlaggen

21 vlaggen ( h 23 cm x b 18 cm) per slinger

Afwerking vlaggen

Dubbellaags

Aantal huisjes

4 huisjes (h 23 cm x b 16,5 cm) per slinger
Deze huisjes op z’n kop staan symbool voor de zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis waarbij het leven op zijn kop staat.

Kleur lint

Groen, geel, rood en blauw

Keur vlaggen

Alle kleuren van alle seizoenen

Symbolen op vlaggen

Alle symbolen van alle seizoenslingers

 

Wasbaar

op 30 graden

 


Alle seizoenen

Een seizoen is een periode van drie maanden die wordt bepaald door de draaiing van de aarde om haar as, ten opzichte van de zon. De seizoenen verschillen van land tot land. Het is goed om te weten dat niet ieder land vier seizoenen heeft. In sommige landen is het altijd zomer of altijd winter.
In Nederland kennen we vier seizoenen. De Nederlandse jaargetijden zijn een echt fenomeen.

De natuur verandert langzaam van een groene oase in een oranje herfstachtig kleurenmeer om vervolgens te veranderen in de grijs-blauwe winter.


Prijs: €125,00
Aantal:

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,00 per bestelling.
Voor bestellingen naar het buitenland zijn de verzendkosten €9,00.

Huisje op zijn kop

Als je goed kijkt zie je tussen de vlaggetjes vier verschillende huisjes op zijn kop hangen. De huisjes staan symbool voor het leven van al die mensen waarbij het leven op zijn kop staat. Het gaat om de mensen waarbij het leven niet vanzelfsprekend is, zoals ernstig zieke kinderen of mensen met een beperking.

Geen plastic afval

De slingers van Vier de Tijd verdwijnen in tegenstelling tot de plastic slingers niet na gebruik in de afvalbak. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk. Deze slingers geef je eenmalig cadeau en kan je een leven lang voor elke bijzondere gelegenheid ophangen.

Origineel cadeau

De slingers zijn een ideaal kraam-, verjaardags- of verhuiscadeau. Met deze slingers kan jij een bijzondere boodschap afgeven. De slinger staat voor een betere wereld en laat zien dat jij het belangrijk vindt dat iedereen om ons heen mee doet.

Relatiegeschenk

De slingers kunnen ook als relatiegeschenk worden ingezet. Wil jij als bedrijf laten zien wat je écht belangrijk vindt? Neem contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Wil jij ook iets vaker de slingers ophangen?

»koop nu een slinger

VIER GROOT, koester klein.

Huisje op zijn kop

Als je goed kijkt, zie je tussen de vlaggetjes vier verschillende huisjes op zijn kop hangen. De huisjes staan symbool voor het leven van al die mensen waarbij het leven op zijn kop staat. Het gaat om ernstig zieke kinderen en mensen met een beperking. 

Meer dan een slinger

 

Nederlandse productie

Vier de Tijd laat de handgemaakte slingers door het Textielatelier van Reinearde in Veenendaal maken. In dit atelier werken mensen met een beperking of psychische kwetsbaarheid. Het is een bewuste keuze om de Slingers niet in Aziatische landen te laten produceren. Vier de Tijd kiest voor lokale handgemaakte productie en wil mensen waarbij het leven niet altijd vanzelfsprekend verloopt vertrouwen geven.

Biologisch katoen

Vier de Tijd staat voor duurzaamheid en wil zo min mogelijk negatieve impact op het milieu maken. Wij kiezen voor duurzame biologische grondstoffen. De vlaggetjes van Vier de Tijd zijn gemaakt van biologisch katoen. De katoen wordt verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest of pesticiden. Het is tevens gespannen zonder toevoeging van chemicaliën. Dit zorgt ervoor dat biologisch katoen beter is voor zowel het milieu als voor de gezondheid van de katoenboeren en hun dieren.

Maatschappelijk impact

Niet voor iedereen is het leven vanzelfsprekend. In het Wilhelmina Kinderziekenhuis liggen elke dag ernstig zieke kinderen. Kinderen waarbij de tijd letterlijk stil staat, terwijl ze eigenlijk net als iedereen de tijd horen te vieren. Vier de Tijd doneert voor elke verkochte slinger een bedrag van vier euro aan Stichting Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hiermee hopen we een bijdrage te kunnen leveren voor een kindvriendelijk verblijf in het kinderziekenhuis. Zodat een ziek kind zich even geen patiëntje, maar een kind mag voelen. 

Geen plastic

Wij zijn ons pas een jaar of 25 bewust van het verschijnsel ‘plastic soup ’. Langzaam worden wij ons bewust wat plastic voor gevolgen heeft voor onze kinderen. Ongeveer 40 procent van alle plastic producten wordt al binnen een maand weggegooid. Een deel van het plastic komt in de natuur terecht. Wetenschappers maken zich grote zorgen welke gevolgen de microplastics voor onze gezondheid hebben. Plastic afval heeft ook grote gevolgen voor de natuur. Vier de Tijd wil een wereld zonder plastic slingers. De slingers van Vier de Tijd zijn gemaakt van biologisch katoen en kunnen een leven lang worden opgehangen. Dus een slinger voor het leven.

Samenwerken

Vier de Tijd wil mensen verbinden. Heb jij een onderneming en ben jij opzoek naar een origineel relatie-, kerst-, jubileum- of verjaardagsgeschenk?
Wij bieden zakelijke klanten de mogelijkheid een combipakket van alle vier de seizoenslingers af te nemen. Wil jij je medewerkers écht in het zonnetje zetten? Hang vandaag nog onze slingers op en laat zien wat jij als ondernemer écht belangrijk vindt.

Ervaringen
Onze dochter heeft in het Wilhelmina Kinderziekenhuis gelegen. Wij weten als geen ander hoe heftig een ziekenhuisopname is. Prachtig om doormiddel van een slinger een kleine bijdrage te kunnen leveren.
Yvonne Drost
Ik was opzoek naar een duurzaam realtiegeschenk. Per toeval kwam ik op deze site terrecht. Inmiddels hebben wij meerdere slingers afgenomen. Hierdoor leveren wij zakelijk een kleine maatschappelijke bijdrage. 
Marjan V.
Ik heb een slinger voor mijn nichtje gekocht. Ze is recent bevallen van een dochter. Zo'n slinger is een onwijs leuk kraamcadeau!
Robert Nieuwkoop

Vier de Tijd   •   Valkenburgweg 7   •   3984 RA   •   Odijk   •    info@vierdetijd.nl

2022 - Vier de Tijd | Ontwerp & realisatie: Matthja.nl & De Goudse Wolf